Vuxenutbildningen i Gävle

Utbildningscentrum
Utbildningscentrum
Katalog distansstudier

Här hittar du nya katalogen med distansstudier

Klickar du ovan så kommer du till nya Lärcentrakatalogen för 2014-2015. Här kan du  inspireras av distansutbildningar på yrkeshögskola och högskola/universitet. Vill du läsa katalogen på en surplatta klickar du här >> Lärcentrumkatalogen 2014 PDF<<

 

En Andra Chans

En artikelserie om jobb och utbildning

Gefle Dagblad publicerade under sommaren 2014 en artikelserie om jobb, utbildning och "en andra chans". Klicka dig in och låt dig inspireras av Per, Lottas, Jean Claude och Jonas med flera och deras berättelser.

 Utbildningschansen

Träffa utbildare och arbetsgivare, klicka här och läs mer!

Utbildningschansen är en mötesplats där du kan träffa utbildningsanordnare och arbetsgivare. Här kan du få svar på frågor om var jobben finns i framtiden och hur du hittar utbildningar för dessa jobb. Nästa Utbildningschans äger rum fredagen den 6 februari!

Bollplank

Hitta rätt utbildning

Vi arbetar med att inspirera och informera dig om studiemöjligheter – särskilt distansstudier. Via oss erbjuds du möjlighet till vägledningssamtal, om vilka studievägar och yrkesmöjligheter som finns.

 

 

Morgonsoffan

Morgonsoffan

Vuxenutbildningen i samarbete med Kompetenscentrum Gävle arrangerade den 7/2 Morgonsoffan, ett seminarium om kompetensförsörjning på temat "Hur löser vi arbetskraftsbristen i Gävleregionen?" med Rickard Olsson som moderator. Klicka på rubriken Morgonsoffan ovan för att se seminariet i efterhand.

Yrkeshögskola

Nya Yrkeshögskoleutbildningar på distans